La Jungla
Joan Carles, en una imatge d'arxiu
Foto: Joan Carles, en una imatge d'arxiu | Europa Press
Casa Reial

Joan Carles té nova amant 40 anys més jove: aquesta és la substituta de Corinna (i Sofia la coneix)

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Joan Carles, en una imatge d'arxiu
Foto: Joan Carles, en una imatge d'arxiu | Europa Press

Joan Carles I podria haver refet la seva vida sentimental, dotze anys després que sortís a la llum que posava les banyes a la reina Sofia amb la seva amant Corinna Larsen.

Què en sabem? El rei emèrit va tornar a Espanya a principis d'abril, convidat al casament de José Luis Martínez-Almeida i Teresa Urquijo. Segons diversos mitjans, Joan Carles hi va anar acompanyat d'una dona, l'autora de la seva biografia Laurence Debray. Sofia també hi era.

En detall: Després de dies d'especulacions, el periodista Martín Bianchi ha explicat a la Cadena SER que Laurence Debray podria ser la nova amant de Joan Carles.

Què diu?

  • "Poc se n'ha parlat, però Joan Carles va anar al casament amb Laurence Debray"
  • "Li van preguntar què hi feia allà. No va voler respondre, però va afirmar que mai no havien vist el rei tan feliç"
  • "No anaven al mateix cotxe, però després va ser allà amb ell, esperava a la porta de l'Església mentre els fotògrafs li feien fotos..."
  • "Quan era una nena tenia una foto de Joan Carles a l'habitació. Estava enamorada d'ell, i ara ha fet realitat el seu somni"
  • "Zarzuela no diu res de la seva entranyable amistat, i gent del seu entorn es pregunta què hi feia allà i els fa pavor que sigui una nova Corinna"

Qui és? Laurence Debray és una escriptora francesa, considerada la biògrafa oficial del rei Joan Carles. Té 48 anys, 38 menys que l'emèrit. El 2022 va publicar Mi rey caído, sobre la vida de l'exmonarca a Abu Dhabi. A més, en aquell moment la seva editorial va explicar que s'havien conegut el 2014 quan ell tenia 76 anys i ella en tenia 38, i que Debray sempre ha estat una gran fan de qui ara podria ser el seu nòvio.

Categoria: La Jungla